Partnerski odnos in navezanost | 14. 11. 2023 | Sodni stolp

→ V vsaki partnerski zvezi me je strah, da me bo partner zapustil.
→ Ne zaupam nobeni ženski. Raje sem sam.
→ Raje zapustim jaz njega prej, kot pa on mene.
→ Čeprav je partner do mene agresiven, ne morem iti stran.
→ Nisem vreden ljubezni.
→ Partner mi pravi, da sem hladna in da ne izkazujem ljubezni.
→ Do partnerja sem nesramna, ne morem si pomagati. Ko želi stran, ga prosim, da ostane z mano.
V Društvu za psihološko svetovanje Kameleon organiziramo brezplačno predavanje na temo partnerskega odnosa in navezanosti. Teorija navezanosti je ena izmed najbolj prepoznanih in uporabljenih teorij v psihologiji in psihoterapiji. Pomaga nam razumeti, zakaj se v partnerski zvezi vedemo in odzivamo do partnerja na način, kot se. Dokazano je, da se stil navezanosti v otroštvu pogosto prenese na sil navezanosti v odrasli dobi.
Pridružite se nam na zanimivem predavanju, na katerem boste izvedeli več o različnih stilih navezanosti, od česa je odvisno, kakšen stil navezanosti razvije otrok, o razvijanju varne navezanosti v odrasli dobi ter njenem vplivu na partnersko razmerje. Predavanje bo podkrepljeno s praktičnimi primeri.
Če želite, lahko podelite svoj primer iz življenja, ki ga bomo v primeru izbire predstavili na predavanju → https://forms.gle/yvWaccA1kvgYH7Tj7
Primere bomo zbirali do 11. 11. 2023.
KDAJ?
14. 11. 2023, torek, ob 18. uri
KJE?
Sodni stolp, Maribor
REZERVACIJA SEDEŽEV
1. Če si želite zagotoviti sedež, se morate prijaviti preko spletne prijavnice → https://forms.gle/SwXgKEzk1132CcU17
2. Prejeli boste povratno sporočilo.
3. Potrditveni mail (prek telefona) pokažete na vhodu 14. 11. do 17.55, da si zagotovite mesto.
Po 17.55 bodo lahko vstopali vsi brez predhodne rezervacije.
Sedež lahko rezervirate do 14. 11. do 12. ure ali do zapolnitve mest.
OPIS PREDAVATELJICE
Selena Rozman je srednjo šolo obiskovala na II. gimnaziji Maribor. Po opravljeni diplomi iz biopsihologije je pot nadaljevala na magistrskem študiju psihologije. Je predsednica Društva za psihološko svetovanje Kameleon in edukantka integrativne psihoterapije na IPSA v zadnjem letniku. Ima večletne izkušnje s spletnim psihološkim svetovanjem, vodenjem prostovoljcev, predavanj, izobraževanj in projektov.
OPIS DRUŠTVA KAMELEON
Društvo za psihološko svetovanje Kameleon je prostovoljno, nepridobitno, neprofitno in humanitarno združenje, ki deluje v dobro otrok, mladostnikov, odraslih in starejših.
Osnovni namen društva je nudenje brezplačnega spletnega psihološkega svetovanja vsem generacijam in ozaveščanje javnosti o duševnem zdravju ter področju psihologije. Svoje vsebine delimo prek spletne strani, socialnih omrežij (Instagram in Facebook) ter v obliki spletnih predavanj in delavnic. Društvo sodeluje z drugimi organizacijami ter izvaja izobraževanja in predavanja na temo psihološkega svetovanja in duševnega zdravja.
Več o društvu ter članke si lahko ogledate na spletni strani –> https://svetovalnicakameleon.si/
Sledite nam tudi na instagramu –> https://www.instagram.com/drustvokameleon/
Naslednji dogodek v organizaciji Društva Kameleon bo v Sodnem stolpu 20. 12. 2023 ob 18. uri na temo obremenjujočih izkušenj iz otroštva in njihovem vplivu v odrasli dobi. Več informacij kmalu!
Za več informacij nam lahko pišete na info@svetovalnicakameleon.si
Projekt društva “Duševno zdravje za vse” je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor.