Prijavnica – sodelovanje na okroglih mizah

Pozdravljeni_e!

 

V Društvu Kameleon želimo povezati in dati glas čim več mladim (bio)psihologinjam_om in študentkam_om (bio)psihologije iz celotne Slovenije ter javnosti pokazati, kdo smo, kako razmišljamo in kaj opažamo na področju psihologije in duševnega zdravja v slovenskem prostoru. Ter tudi to, kako se znamo med seboj  pogovarjati in povezovati. :) 

 

S tem namenom bi vas želeli povabiti k sodelovanju, izvedbi (in po želji tudi k organizaciji) okroglih miz, ki se bodo odvijale v prihodnjih mesecih prek spleta. Dogodkov bo več in vsak bo obsegal določeno temo, ki bi jo izbrali skupaj glede na interes prijavljenih (npr. “Vpliv sovražnega govora na ljudi” ali “Duševno zdravje in razlike po Sloveniji” …). Na vsak dogodek bomo povabili 3 – 4 osebe s podobnim interesom. Dobili boste vnaprej pripravljena vprašanja, na katera bo vsak odgovoril, ter izpostavili lastna opažanja. Razvila se bo debata in z vprašanji ali mnenjem bodo lahko sodelovali tudi ostali udeleženci dogodka. Dogodek bo moderiran.

 

Cilj je, da javnosti predstavimo področje (bio)psihologije, duševnega zdravja in morebitne izzive, ki jih opažamo kot družba.

 

Pogoji za sodelovanje:

  • študenti psihologije ali biopsihologije
  • ALI dokončan študij iz psihologije ali biopsihologije in starost do 35 let 
  • izpolnjen Google forms obrazec (povezava v nadaljevanju)
  • sposobnost kritičnega mišljenja
  • dobra asertivna komunikacija
  • asertivno sprejemanje kritik in dobro obvladovanje svojih čustev ter odzivov
  • razumevanje in sprejemanje različnih pogledov
  • zmožnost javnega nastopanja
  • samoiniciativnost, zanesljivost in resnost

 

Če vam je ideja všeč in bi želeli postati del zanimivih in obiskanih dogodkov, se nanje lahko prijavite prek spletnega obrazca (ali na povezavi: https://forms.gle/XGVAuusbjjnZgPYK9) do 12. 3. 2023 do 23:59. Z izvedbo pogovornih dogodkov bomo pričeli proti koncu aprila. V roku 7 dni od konca prijav vas bomo obvestili o izbranosti.

Če bi želeli izvesti tudi kakšno samostojno delavnico, predavanje ali pogovorni dogodek pod okriljem našega društva, ste prav tako vabljeni, da se nam pridružite z izpolnitvijo obrazca.

 

Sodelovanje je prostovoljno in poteka zgolj prek spleta. Projekt ni financiran in je nastal na pobudo društva. Dobite lahko tudi potrdilo o opravljanju prostovoljskega dela.

 

Želimo vam lep preostanek tedna,

 

Društvo za psihološko svetovanje Kameleon