REGISTER SVETOVALCEV

OPOMBA: Svetovalci v registru niso svetovalci v Društvu Kameleon.
Poiščite psihoterapevta, psihologa, svetovalca ali drugega strokovnega delavca
Iščete ustreznega svetovalca, pa ne veste, za koga se odločiti? Pomagate si lahko z našim registrom, v katerem zbiramo podatke o svetovalnih delavcih po vseh Sloveniji. V Društvu Kameleon Slovenija je prvo načelo strokovnost. Vsi vpisani svetovalci so ustrezno kvalificirani strokovnjaki na svojem področju. Vse najpomembnejše informacije o njih pa lahko izveste že z enim klikom. Pot do pravega svetovalca še nikoli ni bila tako lahka.

 

Razvrsti Poštna številkaCena
Barbara Šinkar
Naslov: Cesta na Brdo 109, 1000 Ljubljana
Kratka predstavitev: Barbara Šinkar je specializantka psihoanalitične psihoterapije in magistrandka psihoterapevtske znanosti. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ USF in v zasebni praksi.
Dovoljenje za delo: Fakulteta za psihoterapevtsko znanost USF
Regija:
Psihoterapevtski pristop: Psihoanalitična psihoterapija
Cena: 50 evrov / 50 minut
Telefonska številka: 041 385 386
Malka Čeh
Naslov: Ljubljanska ulica 58, Maribor
Pipanova pot 30, Ljubljana
Kratka predstavitev: Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije. Osredotoča se na individualno psihoterapijo čustvenih motenj in težav v odnosih.
Dovoljenje za delo: Fakulteta za psihoterapevtsko znanost USF
Matična organizacija: Zasebna psihoterapevtska klinika RRPI
Regija:
Psihoterapevtski pristop: Nevro/psihoanalitična psihoterapija
Cena: 45-60 evrov / 45 minut
Telefonska številka: 051 383 879
Spletna stran: https://mceh.si/

V register so vpisani člani Društva za psihološko svetovanje Kameleon, ki s plačilom članarine v registru podpirajo društveno dejavnost. Pogoj za vpis v register je ustrezna kvalifikacija za opravljanje psihoterapevtskega, psihološkega, svetovalnega in drugega strokovnega dela.

Ste psihoterapevt, psiholog, svetovalec ali druge vrste psihosocialni strokovni delavec? Pošljite nam povpraševanje za članstvo in vpis!