REGISTER SVETOVALCEV

OPOMBA: Svetovalci v registru niso svetovalci v Društvu Kameleon.
Poiščite psihoterapevta, psihologa, svetovalca ali drugega strokovnega delavca
Iščete ustreznega svetovalca, pa ne veste, za koga se odločiti? Pomagate si lahko z našim registrom, v katerem zbiramo podatke o svetovalnih delavcih po vseh Sloveniji. V Društvu Kameleon Slovenija je prvo načelo strokovnost. Vsi vpisani svetovalci so ustrezno kvalificirani strokovnjaki na svojem področju. Vse najpomembnejše informacije o njih pa lahko izveste že z enim klikom. Pot do pravega svetovalca še nikoli ni bila tako lahka.

 

Sort By: Poštna številkaCena
Malka Čeh
Address: Tyrševa ulica 3, Maribor
Parmova ulica 53, Ljubljana
Kratka predstavitev: Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije. Osredotoča se na individualno psihoterapijo sfektivnih in osebnostnih motenj ter težav v odnosih.
Dovoljenje za delo: Fakulteta za psihoterapevtsko znanost USF
Matična organizacija: Zasebna psihoterapevtska klinika RRPI
Psihoterapevtski pristop: Nevro/psihoanalitična psihoterapija
Cena: 45-60 evrov / 45 minut
Telefonska številka: 051 383 879
Sebastijan Einsiedler
Address: Trg mladinskih delovnih brigad 14, 1000 Ljubljana
Kratka predstavitev: Sebastijan Einsiedler je po izobrazbi univerzitetni diplomirani psiholog in specializant skupinske analize. Osredotoča se na analitsko delu v skupinah, ki odpira teme, pomembne za njene člane in članice, in nudi možnost globokih, trajnejših sprememb v njihovem življenju.
Dovoljenje za delo: Inštitut za skupinsko analizo (ISAL)
Psihoterapevtski pristop: Skupinska analiza
Cena: Uvodno srečanje: brezplačno, individualni razgovor: 25 € / 45-50 minut, srečanje skupine: 20 € / 90 minut
Telefonska številka: 069 979 797

V register so vpisani člani Društva za psihološko svetovanje Kameleon, ki s plačilom članarine v registru podpirajo društveno dejavnost. Pogoj za vpis v register je ustrezna kvalifikacija za opravljanje psihoterapevtskega, psihološkega, svetovalnega in drugega strokovnega dela.

Ste psihoterapevt, psiholog, svetovalec ali druge vrste psihosocialni strokovni delavec? Pošljite nam povpraševanje za članstvo in vpis!