Seminar o izbiri poklicne poti za osnovnošolce in srednješolce – KAM NAPREJ?

Postati avtomehanik, tako kot oče?

Izbrati gimnazijo, ker tako pravi mama?

Kaj pa zdravstvena šola, je to nekaj zame?

Kam naprej?

Mladostniki se v obdobju odraščanja spoprijemajo z mnogimi spremembami ter pomembnimi odločitvami. Med slednjimi je tudi izbira nadaljevanja šolanja, ki je ena od življenjsko pomembnih odločitev. Še toliko težje pa je, ker se je za nadaljevanje šolanja potrebno odločiti v obdobju, ko mladostnik še ne ve, kdo pravzaprav je in za kaj je nadarjen ter še ne loči med svojimi in željami staršev.

Da bi tovrstne odločitve mladostnikom olajšali, smo v Društvu za psihološko svetovanje Kameleon pripravili interaktiven seminar o kariernem svetovanju za učence in dijake– Kam naprej? Pri svojem delu se namreč pogosto srečujemo s posamezniki, katerih težave izvirajo prav iz poklicnih odločitev.

Poznavanje samega sebe in lastnih interesov je namreč glavnega pomena pri odločanju za svojo poklicno pot.

Seminar bo potekal na izbrani šoli v Ljubljani, ko zberemo dovolj prijav. Več informacij o seminarju in njegovi vsebini na info@svetovalnicakameleon.si .

Pokličite nas in si rezervirajte vaš termin ter omogočite vašim učencem, da izvejo katere so  njihove prednosti in kaj si v življenju res želijo. Sprejemamo tudi individualne prijave staršev.

Prijavite se lahko preko telefona na telefonski številki 051/486-658 ali preko elektronske pošte info@svetovalnicakameleon.si

 

Comments are closed.