OPOMBA: Svetovalci v registru niso svetovalci v Društvu Kameleon.

Poiščite psihoterapevta, psihologa, svetovalca ali drugega strokovnega delavca

Iščete ustreznega svetovalca, pa ne veste, za koga se odločiti? Pomagate si lahko z našim registrom, v katerem zbiramo podatke o svetovalnih delavcih po vseh Sloveniji. V Društvu Kameleon Slovenija je prvo načelo strokovnost. Vsi vpisani svetovalci so ustrezno kvalificirani strokovnjaki na svojem področju. Vse najpomembnejše informacije o njih pa lahko izveste že z enim klikom. Pot do pravega svetovalca še nikoli ni bila tako lahka.

Sort By: Poštna številkaCena
Barbara Šinkar
Address: Cesta na Brdo 109, 1000 Ljubljana
Kratka predstavitev: Barbara Šinkar je specializantka psihoanalitične psihoterapije in magistrandka psihoterapevtske znanosti. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ USF in v zasebni praksi.
Dovoljenje za delo: Fakulteta za psihoterapevtsko znanost USF
Regija:
Psihoterapevtski pristop: Psihoanalitična psihoterapija
Cena: 50 evrov / 50 minut
Telefonska številka: 041 385 386
Malka Čeh
Address: Ljubljanska ulica 58, Maribor
Pipanova pot 30, Ljubljana
Kratka predstavitev: Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije. Osredotoča se na individualno psihoterapijo čustvenih motenj in težav v odnosih.
Dovoljenje za delo: Fakulteta za psihoterapevtsko znanost USF
Matična organizacija: Zasebna psihoterapevtska klinika RRPI
Regija:
Psihoterapevtski pristop: Nevro/psihoanalitična psihoterapija
Cena: 45-60 evrov / 45 minut
Telefonska številka: 051 383 879
Spletna stran: https://mceh.si/

V register so vpisani člani Društva za psihološko svetovanje Kameleon, ki s plačilom članarine v registru podpirajo društveno dejavnost. Pogoj za vpis v register je ustrezna kvalifikacija za opravljanje psihoterapevtskega, psihološkega, svetovalnega in drugega strokovnega dela.

Ste psihoterapevt, psiholog, svetovalec ali druge vrste psihosocialni strokovni delavec? Pošljite nam povpraševanje za članstvo in vpis!

Close Menu