Podarite objem topline!

V Vzgojnem Zavodu Kranj bi želeli otrokom iz socialno ogroženih družin podariti nekaj kar ima neprecenljivo vrednost. To pa je bogata in lepa izkušnja sveta. Svet iz katerega ti otroci prihajajo je velikokrat temačen, ogrožujoč in boleč. Z vašo pomočjo, bi majhni skupini otrok iz Vzgojnega Zavoda Kranj, stanovanjska skupina Mlaka, želeli pokazati, da je na tem svetu tudi nekaj dobrega, ljubečega in zabavnega.

Jadranje za jutri 2013

Z jadralno pustolovščino mladi pridobijo neprecenljive izkušnje, nekateri pa tudi prvič občutijo pravo veselje, ljubezen do življenja, pa tudi malce strahu pred morjem in razbijanje srca. Veliko otrok mora poletje preživeti v socialno ogroženih in neprijetnih okoliščinah. Preko projekta Jadranje za jutri 2013 pa lahko poletne počitnice 2013, vsaj za kratek čas postanejo lepa in bogata izkušnja.

Zato vas prosimo “podarite objem topline”!

Vsak mesec Studio Moderna v sodelovanju z Dormeom podari 1000€. Akcija poteka v obliki tekmovanja med neprofitnimi organizacijami in zavodi. Ljudje kot ste Vi, preko spletne strani, organizaciji podarijo objem, tista organizacija, ki zbere največ objemov dobi financiranje. Vsaka oseba lahko podari en objem na dan, torej objeme za Vzgojni Zavod Kranj lahko podarite večkrat.

Le z nekaj kliki na dan lahko polepšate poletne počitnice 2013 skupini socialno ogroženih otrok, ki vam bo iz srca hvaležna. Podarite objem topline! Za Nas! Za Vas! Za Svet!

Objem topline laho podarite na:

http://objemtopline.dormeo.net/

Hvala!

 

 

 

Comments are closed.